Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Και όμως! Υπάρχει μία προχωρημένη θεραπεία για τους "πονοκεφάλους" (ανεξαρτήτως αιτίας)!

Το ξαναρίχνουμε γιατί είχε ένα πρόβλημα το video: Είναι ευνόητο ότι για πολλούς, από αύριο πρωί - για να μην πούμε από σήμερα - αρχίζουν και ημερολογιακώς οι “πονοκέφαλοι” της νέας περιόδου, εν όψει φθινοπώρου και χειμώνα. Πονοκέφαλοι ποικίλων μορφών, εντάσεων και αιτίων. Για προχωρημένες καταστάσεις, πάντως, υπάρχει μία πανάρχαια μέθοδος-θεραπεία που...

...μας έρχεται από τη Μοζαμβίκη.
Λέγεται ότι την πρότειναν και στον νέο Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Ν. Καραχάλιο, την Παρασκευή το απόγευμα, όταν μετά την πρώτη πολύωρη επίσκεψή του στον Οργανισμό, μολονότι είχε μία καλή ιδέα του τι συμβαίνει, είχε τα πρώτα του βιώματα “on the spot”.
Δεν νομίζουμε ότι θα την εφαρμόσει, αλλά εμείς οφείλουμε να ενημερώσουμε (Μία παραλλαγή των θεραπευτικών λόγων-προσταγμάτων του θεράποντος ατόμου, θα μπορούσε να είναι "πήγες τελικά στον ΕΟΤ, ε; Ήθελες ΕΟΤ, εεε;" κ.λπ.):



ΥΓ: Το clip βρήκαμε και το δανειστήκαμε από το σαλoνικιό blog taxalia και φυσικά μας έχει πιάσει πονοκέφαλος από τα γέλια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου