Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Thalatta 2012: Το σήμερα και το αύριο των νησιών


Αύριο, Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012, στις 10.00 ξεκινάει τις εργασίες του το συνέδριο “THALATTA 2012: Βιώσιμη θαλάσσια οικονομία στις νησιωτικές περιοχές” με κεντρικούς ομιλητές την Μαρία Δαμανάκη, Ευρωπαία Επίτροπο Θαλασσίων υποθέσεων και Αλιείας και τον...

... Γιάννη Σπιλάνη, Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Στο διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου έχει αναρτηθεί το αναλυτικό πρόγραμμα. Περιλαμβάνει εξαιρετικά αξιόλογες ομιλίες και συζητήσεις σε στρογγυλά τραπέζια από τους πλέον ειδικούς για το θέμα.
Το συνέδριο πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Ηλιότοπος Συνέδρια, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Θήρας, του Πανεπιστημίου Αιγαίου/Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας, του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛΚΕΘΕ) και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης (Γαλάζιες Σημαίες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου