Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

"Απογειώνεται" σήμερα το Athens Flying Week!


Η αλήθεια είναι ότι η Αθήνα, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαικές πόλεις, δεν είχε το δικό της αεροπορικό show. Να η ευκαιρία: Το Athens Flying Week, η αεροπορική εβδομάδα της Αθήνας που αρχίζει σήμερα, φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής. Είναι μια εκδήλωση που συνδιοργανώνεται...

...με το Δήμο Αχαρνών, με την αρωγή της Πολεμικής Αεροπορίας και υπό την αιγίδα διαφόρων σημαντικών φορέων όπως του ΕΟΤ, του Δήμου Αθηνών, της  Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών, του ΣΕΤΕ και του Δήμου Νέας Σμύρνης και είναι μία ιδέα και πρωτοβουλία του επιχειρηματία Παναγιώτη Ποδηματά.
Από σήμερα και για μια εβδομάδα, το Σύνταγμα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο και μια έκπληξη... αεροπορικού χαρακτήρα.
Στα πλαίσια της Αεροπορικής Εβδομάδας, σήμερα πάλι, από τις 9:00 έως και τις 20:00 στο ξενοδοχείο Caravel θα διεξαχθεί αεροπορικό συνέδριο με θέματα που αφορούν και τους απλούς πολίτες αλλά και σεμινάριο για την Αεροφοβία, το οποίο απευθύνεται στους ανθρώπους που αποφεύγουν τα αεροπορικά ταξίδια.
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου καλύπτει πολλές πρακτικές πτυχές που αφορούν το φαινόμενο της Αεροφοβίας, με στόχο να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις διαδικασίες μιας πτήσης, καθώς και με το ίδιο το αεροπλάνο, το οποίο παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς. Πέραν από εξειδικευμένο με το όλο θέμα ιπτάμενο προσωπικό, στο Σεμινάριο θα κάνει ειδική παρουσίαση ο Νευρολόγος-Ιατρός Αεροπορικής Ιατρικής Δρ. Ιωάννης Μάρκου.
Η κορύφωση έρχεται το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου όπου στο Τατόι ο ουρανός θα γεμίσει από παγκοσμίου φήμης πιλότους να μαγεύουν το κοινό που θα βρεθεί κοντά.
Μερικά από τα ονόματα που θα παρελάσουν στον αέρα είναι : Francesco Fornabaio, Luca Bertossio , WeFly! Team, Francesco Martone , Ελληνικά Πτητικά Μέσα Ενόπλων Δυνάμεων, Aircraft Models, Elias Sofianos, Romanian Aero Club Parachuting Display Team, ενώ το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας που θα περιπολεί την ώρα του event.
Παράλληλα, στο στρατιωτικό στρατόπεδο θα υπάρχει η δυνατότητα το κοινό να απολαύσει εμπορική έκθεση με εκθέτες αεροπορικού και μη χαρακτήρα, παιδικό πάρκο για τους μικρούς φίλους, εξομοιωτές πτήσεων (flight simulators), επιδείξεις αερομοντελιστών, Fly in που θα πραγματοποιηθεί από τις 28-09-2012 έως και την 1-10-2012 υπό την αιγίδα της ΑΟΡΑ HELLAS, κληρώσεις  πτήσεων εθισμού καθώς φυσικά θα υπάρχει και χώρος υποδοχής, dj line ups & happenings.
Το Athens Flying Week θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους επιθυμούν να μυηθούν στην ομορφιά της αεροπορίας και να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των πτήσεων. 
Τα εισιτήρια θα διατίθενται σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος της τάξεως των 7€ για ενήλικες και 3€ για παιδιά από 3 έως 12 ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου