Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Περιφέρεια Ηπείρου: Προδικαστικές αγωγές από τους αποκλεισμένους για την Τουριστική Προβολή


Είναι σημείο των καιρών: Όπου εκκρεμεί πολύ δημόσιο χρήμα, “σφάζονται παλληκάρια” και συνήθως οι “πανελλαδικής” εμβελείας με εντοπίους. Χρήμα πολύ ετοιμάζονται να ρίξουν στην τουριστική προβολή οι Περιφέρειες αυτό το διάστημα και οι σχετικοί διαγωνισμοί ή οι αναθέσεις...

...οδεύουν από τη μία εμπλοκή στην άλλη, προκαλώντας αντιδράσεις, σχόλια, επιθετικά δημοσιεύματα και άλλα πολλά. 
Γενικώς μία αναστάτωση, δηλαδή, που ξεφεύγει μακρά από τα όρια ενός τοπικού ζητήματος της κάθε Περιφέρειας.
Πλέον πρόσφατο παράδειγμα ο σχετικός διαγωνισμός της Περιφέρειας Ηπείρου, ύψους 940.500 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), όπου, στα τέλη Αυγούστου και ύστερα από την αξιολόγηση των δικαιολογητικών των επτά εταιρειών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, η Οικονομική Επιτροπή πέρασε στην επόμενη φάση τις τρεις, τις εταιρείες Encore, Next Com και Orange. 
Οι τρεις από τις εταιρείες που αποκλείστηκαν - MsComm, Avenue C&W και η κοινοπραξία Choose / Access - έχουν προσφύγει κατά της απόφασης με προδικαστικές αγωγές και στην προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, συζητούνται οι προσφυγές αυτές.
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, πάντως, είχε αρχίσει να προκαλεί αντίδράσεις και "πυρά" από τις πρώτες μέρες της προκήρυξής του.
Εν αναμονή νεότερων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου