Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Περιφερειακά αεροδρόμια: Μέχρι τέλη Οκτωβρίου το νέο πλαίσιο αξιοποίησης


Ξεκαθαρίζει ή έτσι δείχνει, τουλάχιστον, το τοπίο ως προς την αξιοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, ζήτημα κομβικής σημασίας για τον τουρισμό και την ανάγκη βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας ως προορισμού. Κάποιες πρώτες...

...κατευθύνσεις έδωσε απόψε ο υπουργός Χατζηδάκης στη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει φυσικά και έντονο τοπικό ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του “Μακεδονία”, για το οποίο έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από αμερικανικό όμιλο (μαζί με άλλους αερολιμένες της Β. Ελλάδος και όχι μόνον). 
Αναλυτικό ρεπορτάζ έχει ο skai εδω, εμείς κρατάμε ως σημαντική μεταβολή στα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, την πληροφορία ότι στο νέο πλαίσιο που θα είναι έτοιμο μέχρι τέλη Οκτωβρίου, θα αποσυνδεθεί η παραχώρηση μεγάλων περιφερειακών αεροδρομίων από την υποχρέωση ανάληψης της αξιοποίησης και κάποιων μικρότερων.
Και αυτό βέβαια είναι και παραμένει ένα θέμα, παρά την τεράστια σημασία που έχει να προχωρήσει η αξιοποίηση των αεροδρομίων με τη μεγαλύτερη κίνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου