Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Κως: Με το... εξιτήριο και δωρεάν διακοπές για το 2013


Δεν ξέρουμε ποιος το σκέφτηκε, αλλά όποιος και αν ήταν “έγραψε”. Την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στην Κω, τοπικοί παράγοντες έκαναν... έφοδο στο Νοσοκομείο και όποιον τουρίστα βρήκαν να νοσηλεύεται, του προσέφεραν δωρεάν φιλοξενία στο νησί για του χρόνου!

Βρήκαν έξι άτυχους-τυχερούς.
Ο Αναπληρωτής Δημάρχου Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω  Μηνάς Χατζημιχαήλ, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού Κω – Νισύρου επισκέφθηκαν τους τουρίστες, προσφέροντάς τους δωρεάν φιλοξενία για την επόμενη χρονιά, αφού λόγω της ασθενείας τους δεν είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τις φετινές τους διακοπές!
Συγκινημένοι οι νοσηλευόμενοι τουρίστες δέχθηκαν τη γενναιόδωρη προσφορά της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το νησί για το καλοκαίρι του 2013. 
Σιγουρα, οι έξι επιστρέφοντας στις πατρίδες τους, πέραν της ατυχίας τους και πως βρέθηκαν στο νοσοκομείο, θα έχουν και κάτι καλό να διηγηθούν και όλο και κάποιο tabloid θα ενδιαφερθεί για το story...
Το σχετικό ρεπορτάζ από το vimatisko.gr.
Μιας κια βρεθήκαμε προς Κω μεριά, να πούμε ότι παρακολουθούμε και όλο το θέμα με την Ryanair και το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί και έχουμε κάποιες επιφυλάξεις και κάποια ερωτήματα σχετικά, αλλά δεν είναι της παρούσης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου