Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η Hellas Airlines μας απαντά για την ΥΠΑ


Πριν από λίγο ελάβαμε απάντηση από το Γραφείο Τύπου της Hellas Airlines στην ανάρτησή μας της Πέμπτης, σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησής της από την ΥΠΑ. Η απάντηση της εταιρείας έχει ως εξής: “Αγαπητό «Tourism Lobby»,
Απαντώντας στο άρθρο σας με τίτλο «Hellas Airlines: Με το καλό, αλλά η ΥΠΑ το "ξέρει";», που αναρτήθηκε στις...
 
...30 Αυγούστου 2012 και ώρα 9:58 π.μ., η «Hellas Airlines» θα επιθυμούσε να διευκρινίσει τα ακόλουθα:
Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Μέσα σε αυτό το δύσκολο για επενδύσεις περιβάλλον, επιχειρείται μια μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθεί μια νέα low cost αεροπορική εταιρεία με έδρα το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, που θα βοηθήσει στην ανάδειξη της περιοχής της Κεντρικής Ελλάδας αλλά και της χώρας μας γενικότερα και παράλληλα θα δώσει ευκαιρίες απασχόλησης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σχετικά με την άδεια εκμετάλλευσης που εκδίδεται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προσκομιστούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Με την έκδοση της εν λόγω άδειας θα λειτουργήσει και το σύστημα κρατήσεων. Επιπρόσθετα, σας απαντούμε ότι βρισκόμαστε σε συζητήσεις με εξειδικευμένη εταιρεία για τα slots σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Ελπίζουμε στη στήριξη της πολιτείας καθώς και στη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων.
Εφόσον το επιθυμείτε, το ως άνω κείμενο είναι ελεύθερο προς ανάρτηση στο blog σας.
Με τιμή,
HELLAS AIRLINES
Γραφείο τύπου
Από την πλευρά μας: Κατ’ αρχάς, είναι ένα θετικό σημάδι η "ευαισθησία" της εταιρείας να απαντήσει και να επιβεβαιώσει την ουσία της ανάρτησης, διότι ετοιμαζόμασταν να επανέλθουμε.
Συμφωνούμε απόλυτα και συμπλέουμε με την πρώτη παράγραφο για την κρίση και την προσπάθεια δημιουργίας μίας ελληνικής low cost εταιρείας και φυσικά είδαμε με ενδιαφέρον τις προθέσεις της και τα σχέδιά της.
Πιστεύουμε, όμως, ότι θα ήταν ορθότερο και σοβαρότερο από πλευράς τύπων, προσχημάτων και αποτελέσματος  - και για την αξιοπιστία της ίδιας της εταιρείας που εισέρχεται σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό χώρο - να είχε, τουλάχιστον, κινήσει την απαιτούμενη διαδικασία αδειοδότησης (σε βαθμό που να είχε εξασφαλίσει, έστω, τη χορήγηση της άδειας) πριν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις. Πόσω μάλλον, όταν ακριβώς επιζητεί τη συνεργασία και την υποστήριξη φορέων και επιχειρήσεων.
Επομένως: αναμένουμε, τα νεότερα, να επιβεβαιωθούν οι δεσμεύσεις και ελπίζουμε να  ευοδωθεί η όλη προσπάθεια.
Ευχαριστούμε για την απάντηση
Tourism Lobby


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου