Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Κ. Παπαζάχος: Αδικαιολόγητο το κλίμα ανησυχίας για τη Σαντορίνη


“Εντελώς αδικαιολόγητη” χαρακτηρίζει τη δημιουργία ανησυχίας σχετικά με τη συμπεριφορά του ηφαιστείου της Σαντορίνης και ιδίως τις υπερβολές που αναφέρθηκαν σε ορισμένα ΜΜΕ σχετικά με ένα ηφαίστειο που σήμερα “φουσκώνει” λόγω συνεχούς μαγματικής διείσδυσης, ο Καθηγητής σεισμολογίας στο...

 ...Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Κώστας Παπαζάχος, με δηλώσεις του στο “atlantis” .
Κληθείς από το έγκυρο site να σχολιάσει τις δημοσιεύσεις των ερευνητικών ομάδων στο περιοδικό Nature για τη μαγματική διείσδυση, ο καθηγητής του ΑΠΘ επισημαίνει ότι φυσικά και η πολιτεία και η επιστημονική κοινότητα δεν πρέπει να διακόψουν τις ερευνητικές δραστηριότητες και τις σχετικές δράσεις πολιτικής προστασίας, μια και η Σαντορίνη είναι το σημαντικότερο και πιο ενεργό ηφαίστειο του χώρου του Αιγαίου.
Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει, σε κάθε περίπτωση δε θα πρέπει οι σχετικές επιστημονικές ανακοινώσεις, “να αποτελούν αφορμή για παρερμηνεία και δημιουργία κλίματος ανησυχίας, εντελώς αδικαιολόγητου για την περίπτωση της Σαντορίνης”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου