Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Της Ημέρας (Μετακομίζοντας στη Λ. Αμαλίας...)


Αγαπητό μου lobby,
Μετακομίσεις και μάλιστα με θέαμα είχαν χθες στη Λ. Αμαλίας. Από νωρίς το μεσημέρι «έσκασε» και πηγαινοερχόταν ένα φορτηγάκι που στάθμευε από κάτω, μπροστά στην είσοδο, ξεδίπλωσε αυτό...

...το σύστημα που είναι κάτι μεταξύ «ασανσέρ» και γερανού μέχρι τους ψηλότερους ορόφους του κτιρίου του Υπουργείου, και ανέβαζε κούτες και άλλα πολλά και διάφορα.
Τώρα, λοιπόν, που ολοκληρώθηκαν οι εσωτερικές μετακομίσεις με τις αλλαγές Διευθυντών που έγιναν, μετακόμισε στο Υπουργείο και η Γενική Γραμματεία Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων, όπως έχει μετονομαστεί, τουτέστιν ο Γ. Πυργιώτης και το επιτελείο του.
Μέχρι να ετοιμαστούν όλοι μαζί για την επόμενη μετακόμιση, βέβαια, γιατί όπως σε έχω ενημερώσει η έρευνα για κτίριο για όλους – υπουργείο, ΕΟΤ κ.λπ.- έχει εντοπίσει πιθανούς χώρους στο κέντρο.
Σε αντίθεση, όμως, με πληροφορίες που γράφτηκαν και ερμηνείες που δόθηκαν, η Ειδική Υπηρεσία Υποδοχής Επενδύσεων «στήνεται» κανονικά, όπως προβλέπει ο Νόμος, στον ΕΟΤ, στελεχώνεται αυτές τις μέρες με αναθέσεις παράλληλων καθηκόντων και έτσι και εκεί θα ξεκινήσει τη λειτουργία της.
Η μεταφορά της στη Γενική Γραμματεία «παίζει» ως σχέδιο αλλά τελική απόφαση αναμένεται (αρκετά) αργότερα...
Και μεταξύ μας, θυμήθηκα και την προηγούμενη μετακόμιση, όταν ήρθε το υπουργείο από το κτίριο του υπουργείου Ανάπτυξης στη Λ. Μεσογείων το 2009, μέσω... Χαλκίδας (και όποιος το’ πιασε, το’ πιασε...)
Με αγάπη (μετακομιστική)
angel

1 σχόλιο: