Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: "Πυρά" και αναβρασμός για τις εξελίξεις με τις αεροπορικές


“Αναβρασμός” επικρατεί στον τουριστικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής, λόγω της εξελισσόμενης “εγκατάλειψης” της πόλης από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες, οι οποίες, η μία μετά την άλλη...

...είτε διακόπτουν εντελώς είτε περιορίζουν δραστικά πτήσεις του, αρχής γενομένης από τους επόμενους μήνες.
Έχουμε αναφερθεί το θέμα εκτενώς πολύ πρόσφατα, αλλά τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα επιδεινώνονται, αφενός μεν επειδή τα σχέδια των μεγάλων αεροπορικών οριστικοποιούνται παρά τις προσπάθειες του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης, αφετέρου δε επειδή διαπιστώνεται ότι εισέρχεται σε δύσκολη φάση και ο ίδιος ο Οργανισμός Τουρισμού, καθώς φαίνεται ότι οι οφειλές προς την Ryanair εξάντλησαν την οικονομική του θέση.
Αποτέλεσμα είναι να έχει ξεσπάσει ένας μικρός “εμφύλιος” στη συμπρωτεύουσα, με τα πρώτα καταιγιστικά πυρά δημοσίως, να έρχονται από την πλευρά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου και βουλευτή της ΝΔ Γ. Γκιουλέκα, χθες . 
Δεν θέλουμε να ρίξουμε “λάδι στη φωτιά”, αλλά μαθαίνουμε ότι σχέδια περικοπών πτήσεων και προγραμμάτων προς τη Θεσσαλονίκη μελετούν για τη νέα περίοδο και tour operators σκανδιναβικών αγορών.
Ελπίζουμε να διαψευστούν οι πληροφορίες αυτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου