Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Προ του Άθω: Ώρα για τους "άνω των 55"...


Την επόμενη Κυριακή ξεκινάει - μετά... κερκυραϊκής (;) μουσικής- επισήμως το πρόγραμμα «Για τους…. πάνω από 55 ετών», το οποίο υλοποιεί Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω για την περίοδο Φθινοπώρου-Χριστουγέννων 2012 και Χειμώνα-Άνοιξης 2013, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών...
 
...στην περιοχή που έχουν συμπληρώσει τα 55 τους χρόνια. 
Το πρόγραμμα αποτελείται από πέντε θεματικές ενότητες, οι οποίες εστιάζουν σε ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ο αγροτουρισμός, ο οινοτουρισμός, η γαστρονομία, τα ήθη, τα έθιμα, η παράδοση, ο ιστορικός τουρισμός, οι προσκυνηματικές περιηγήσεις, κλπ.
Συνολικά 38 τοπικές επιχειρήσεις συμμετέχουν στις δραστηριότητες του προγράμματος. 
Ήδη, τουριστικά γραφεία του εξωτερικού εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, που διαμορφώνει νέα δεδομένα ανάπτυξης του τοπικού τουριστικού προϊόντος. 
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο του Alexandros Palace Hotel & Suites και θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, σηματοδοτούμενη από τη συμμετοχή της Δημοτικής Χορωδίας Κέρκυρας «San Giacomo».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου