Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τουρκία: "Αντέχει" στην ανάκαμψη της Αιγύπτου, ως προς τη ρωσική αγορά


Παρά τη δυναμική ανάκαμψη της Αιγύπτου στη ρωσική αγορά, με υψηλά διψήφια ποσοστά, η Τουρκία καταφέρνει και φέτος να προηγείται ως προς τον συνολικό αριθμό τουριστικών πακέτων. Και παρά το αρνητικό ξεκίνημα της χρονιάς, όταν...

...καταγραφόταν μείωση στις αφίξεις από Ρωσία, τελικά φαίνεται ότι η χρονιά θα κλείσει και πάλι θετικά για τους γείτονες μολονότι είναι σαφές ότι η ζήτηση για τους τουρκικούς προορισμούς έχει υποχωρήσει αισθητά και το μερίδιό της στη ρωσική αγορά μειώνεται. Όπως φαίνεται στο σύστημα TOURINDEX, η Τουρκία παραμένει πρώτη σε ενδιαφέρον για κρατήσεις με μερίδιο 31,2%, το οποίο είναι μειωμένο κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας , τον Ιούλιο η χώρα υποδέχθηκε πάνω από 615.000 Ρώσους, μία αύξηση της τάξης του 5% σε σύγκριση με τον Ιούλιο του 2011.
Σε κάθε περίπτωση, η Ρωσική αγορά παραμένει η δεύτερη μεγαλύτερη για τον τουρκικό τουρισμό, μετά τη γερμανική η οποία κινείται και αυτή αυξητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου