Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Της Ημέρας (Γράμμα από τον πρέσβη...)


Αγαπητό μου lobby, 
είναι λογικό ότι τώρα που έληξαν, για διάφορους λόγους, οι θητείες πολλών προισταμένων στα Γραφεία Εξωτερικού του ΕΟΤ και ενώ όλοι περιμένουν την επαναπροκήρυξη των θέσεων, να έχει δημιουργηθεί μία κάποια αναστάτωση...

...έως και αγωνία στους ενδιαφερόμενους.
Όπως είναι λογικό, να έχουν “ανάψει” τα τηλέφωνα προς Υπουργείο, ΕΟΤ αλλά και κάθε άλλη πλευρά, από ορισμένους και ορισμένες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους ή την επανα-επιλογή τους, ακόμα και αν υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα δημοσιονομικά δεδομένα.
Αυτά, βέβαια, πάντα γινόντουσαν και πάντα θα γίνονται, στην Ελλάδα μας. Και υπάρχει πάντα και το επιχείρημα της καθυστέρησης στην διευθέτηση του όλου θέματος.
Ξεχωρίζω, όμως, την περίπτωση ενός πρέσβη, ο οποίος τοποθετείται με επιστολή του στα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης - με απλή κοινοποίηση στο υπουργείο Τουρισμού και στον ΕΟΤ - ο οποίος “εκπλήσσεται” που κλήθηκε να επιστρέψει στην υπηρεσία του το τοπικό στέλεχος του Γραφείου του ΕΟΤ και τραβάει και έναν “δεκάρικο” κήρυγμα για τη Δημόσια Διοίκηση...
Μία χαρά, πάμε, μία χαρά...
Με αγάπη (πρεσβευτική)
angel 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου