Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Της Ημέρας ("Πάγωμα", πάλι, για τα Γραφεία Εξωτερικού;)


Αγαπητό μου lobby,
“εμπλοκή”, πάλι, στο “και πέντε” και νέες καθυστερήσεις με τα Γραφεία Εξωτερικού; Αυτό ακούω και αρχίζω να ανησυχώ, πια. Και δεν καταλαβαίνω τι και ποιός μεσολαβεί. Γιατί η υπουργός Όλγα έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη και έχει καταλήξει σε αποφάσεις, η Διοίκηση του ΕΟΤ...

...επίσης έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη και έχει καταλήξει σε εισηγήσεις και επί των διαδικασιών και επί της ανασύνθεσης του “χάρτη” των Γραφείων, αλλά, κάπου ανάμεσα, προέκυψαν, λέει, “νέα δεδομένα” και νέες “απόψεις”.
Και συγγνώμη αν στενοχωρώ κάποιους εκεί στο... “ανάμεσα” - το οποίο κατοικεί η μυστηριώδης "φυλή" των... Ανάμεσων - αλλά τελειώνει και ο Σεπτέμβριος, πολλά γραφεία βρίσκονται ήδη στον “αέρα” από άποψη δημοσιονομικής και διοικητική κατάστασης και εκεί που πήγαινε όλη η κατάσταση να μπει σε μία σειρά, τώρα πάλι συσσωρεύονται προβλήματα και δημιουργούνται νέα κενά που έρχονται να προστεθούν σε αυτά που υπάρχουν ήδη.
Νέα καθυστέρηση, λοιπόν και το μόνο σίγουρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι η εξαγγελία, χθες, της υπουργού από την Κωνσταντινούπολη ότι ο ΕΟΤ θα ανοίξει γραφείο στην Πόλη.
Και για κλείσιμο, αντί του “πάλι με χρόνια με καιρούς...” διαλέγω το. “Γρηγορείτε, Χριστιανοί”!
Με αγάπη (της προσμονής)
angel


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου