Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΟΤ: Διαγωνισμός για εκπόνηση νέου Στρατηγικού Σχεδίου Επικοινωνίας


Στην κατάρτιση σχεδίου προβολής και προώθησης του Ελληνικού τουρισμού για την περίοδο 2013 -2014 με τίτλο "Στρατηγική του ΕΟΤ για on line/offline επικοινωνία της Ελλάδας ως τουριστικός προορισμός" ετοιμάζεται να προχωρήσει ο ΕΟΤ, όπως σας αποκαλύπταμε...

...την περασμένη Τετάρτη, προαναγγέλοντας μάλιστα και σχετική εξέλιξη σύντομα επ’ αυτού του θέματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, θα προκηρυχθεί σχετικός διαγωνισμός από τον Οργανισμό, προυπολογισμού 73.800 ευρώ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ).
Όπως είχαμε επισημάνει, επειδή η γενικότερη δημοσιονομική κατάσταση και το γεγονός ότι εδώ και εβδομάδες, όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικονομία και τους προυπολογισμούς, τον εθνικό και των υπουργείων και φορέων είναι ακόμα “ανοικτά”, δεν καθιστούν εφικτό να προχωρήσει ο ΕΟΤ αυτήν τη στιγμή σε κεντρικό διαγωνισμό και προγραμματισμό για μία διαφημιστική εκστρατεία περίπου διετίας.
Το ΥΠΟΤ και ο ΕΟΤ έχουν ήδη σχεδιάσει κάποιες παρεμβάσεις για το επόμενο τρίμηνο αλλά κρίθηκε απαραίτητη η εκπόνηση και ενός στρατηγικού σχεδίου το οποίο θα θέτει βασικές κατευθύνσεις και θα καταγράφει δράσεις και στρατηγικές για τις επόμενες δύο περιόδους.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.
ΥΓ. Α, ναι και κάτι άλλο. Διορθώστε, σας παρακαλούμε, αυτό το "ως τουριστικός προορισμός", "ως τουριστικού προορισμού" είναι το σωστό...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου