Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Η αποκάλυψη του imerisia.gr και το "μπλέξιμο" με τις Αιγηίδες


Ε, με το γενικότερο κλίμα και περιβάλλον των ημερών, δεν θέλει και πολύ να γίνουν «μαλλιά-κουβάρια» διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις. Εξόχου σοβαρότητας η αποκάλυψη στο imerisia.gr σήμερα με στέλεχος του Task Force, να φέρεται ως συνιδρυτής και ενεργό στέλεχος τουλάχιστον τριών...

...εταιρειών που είχαν εκτεταμένες δοσολοψίες με το Δημόσιο, αναθέσεις έργων, επιδοτήσεις και πολλά και διάφορα παρεμφερή, μεταξύ των οποίων και μία εταιρεία "Αιγηίς Ενεργειακή".
Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για επιδότηση της εταιρείας, ύψους ενός εκατ. ευρώ για «τουριστικό ακίνητο» στη Λακωνία, το 2009, αλλά προσέξτε τώρα, αν δεν ψάχνει κανείς καλά ορισμένα θέματα πως προκύπτουν «σατανικές» συμπτώσεις και μπερδέματα.
Η συγκεκριμένη επένδυση αφορά σε φωτοβολταϊκά και όχι σε τουριστικό ακίνητο.
Στη Λακωνία, όμως, δραστηριοποιείται και μία άλλη «Αιγηίς», αλλά «ΑΝΩΝΥΜΗ
ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ – ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» αυτή, η οποία όντως είναι ιδιοκτήτρια τουριστικού ακινήτου, ξενοδοχειακής μονάδας πολυτελείας και η οποία και αυτή επιδοτήθηκε για την επένδυση των 4,8 εκατ. ευρώ που ολοκλήρωσε το 2010.
Πρόκειται δε για ένα από τα ωραιότερα και πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία boutique της Πελοποννήσου.
Το «σατανικόν» της σύμπτωσης (για όσο τουλάχιστον δεν προκύπτει εμπλοκή του συγκεκριμένου προσώπου στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα) έγκειται στο ότι η εταιρεία αυτή, είναι συμφερόντων της οικογενείας Σγαρδέλη και αν σας λέει κάτι το όνομα Αντώνης Σγαρδέλης τότε θα καταλάβετε και τι μπλέξιμο έχει ή πάει να γίνει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου