Lobby {lob~by}:
1. A hall, foyer or waiting room at or near the entrance to a building such as a hotel or a theater.
2. A public room next to the assembly chamber of a legislative body.
3. A group of persons engaged in trying to influence legislators or other public officials in favor of a specific cause.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Κρήτη: Το "κρυφτούλι" με τα video και μία μικρή "συγγνώμη"...

Επανερχόμαστε στην ανάρτηση με τα video της Κρήτης. Από χθες το απόγευμα που τα “ανακαλύψαμε” και τα ανεβάσαμε, παίζουμε ένα “κρυφτούλι” με τα παιδιά από την Περιφέρεια, καθώς προφανώς τους “χαλάσαμε” την παρουσίαση...




...με αποτέλεσμα, αρχικά να τους αλλάξουν θέση και κώδικα μέσα στο κανάλι youtube της Περιφέρειας και να “χαθούν” και όταν τα ξαναβρήκαμε και τα ξανανεβάσαμε, σήμερα το πρωί τα “κλείδωσαν” (αν προσπαθήσετε να τα ανοίξετε θα σας βγει ένα μήνυμα “this video is private” ή "Αυτό το video είναι απόρρητο" ελληνιστί).
Ευτυχώς για εμάς προαλάβατε και τα είδατε καμιά τριακοσαριά από εσάς, για να μην μας βγάλετε και “τροζούς” στο τέλος, για να χρησιμοποιήσουμε και μία κρητική version του “τρελός” (όχι ότι δεν είμαστε, αλλά παραισθήσεις, ακόμα, δεν έχουμε).
Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα νέα video θα παρουσιαστούν επίσημα, εντός της εβδομάδας, επομένως ας κάνουμε λίγο υπομονή, λίγες μέρες μέχρι να αναρτηθούν ξανά και να τα απολαύσουμε μερικές ακόμα φορές.
Και συγγνώμη, κοπέλια, δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα, είδαμε... “ανοικτά” και μπήκαμε!


ΥΓ. Αν θέλετε ένα πρώτο feedback από το δικό μας "δείγμα", πάντως, οι εντυπώσεις είναι εξίσου θετικές με τα πρώτα δύο...

1 σχόλιο: